Engagerad support och teknisk konsultavdelning

Du kan alltid lita på Aptus produktkvalitet och engagemang. Vi utvecklar och tillverkar produkter i en och samma fastighet i Göteborg. Att även vår supportavdelning finns under samma tak lägger grunden till en av branschens bästa kundsupport. Det är vi riktigt stolta över.

Telefonsupport

Våra engagerade och kunniga medarbetare som svarar i telefonen när du har frågetecken som är svåra att räta ut. Vi är stolta över vår supportavdelning.

Service av produkter

Det finns inte mycket som vår serviceavdelning inte kan laga, uppdatera eller ge svar på. Det är dessa killar och tjejer som du skickar eventuella reparationer och returer till. Och du. Glöm inte RMA-dokumentet. Det hittar du när du loggat in.

Konsulttekniker

Våra tekniska konsulter finns för att bistå dig med bästa tekniska kompetens. Är du i valet och kvalet om ni ska investera i ett passagesystem hjälper de till med konsultation och skräddarsyr ett system som är anpassat för era behov och plånbok. Dom är även i startblocken om du behöver hjälp med utbyggnad av ett system, upphandlingar, projekteringar och inte vill belasta er IT-avdelning.