Slipp nycklar i hela fastigheten

Att anslutna det digitala låset Yale Doorman till Aptussystemet innebär att du slipper traditionella nycklar hela vägen från port till lägenhet i flerbostadsfastigheter.

Trygg boendemiljö och effektiv nyckelhantering

Nu slipper du problem med nycklar på drift och dyra cylinderbyten i fastigheter. Du använder samma nyckelbricka oavsett om du ska boka en tvättid, öppna entréporten eller din lägenhetsdörr. Vill du inte ansluta låset till Aptussystemet är det bara att köpa låset fristående.

Yale Doorman är det bekväma låset

Med Yale Doorman öppnar du dörren enkelt med kod eller nyckelbricka (Aptus kombinyckel) - eller båda tillsammans. En förlorad nyckelbricka spärrar du enkelt för att återställa säkerheten. Aktivera funktionen automatisk låsning för att veta att dörren alltid är låst när den är stängd.

Styr ditt lås med en app

Om du kopplar upp ditt Yale Doorman till Aptussystemet kan du styra det med appen Aptus Låsa Smartphone i din mobil. Då kan du öppna och låsa på distans och se när barnen kommer hem direkt i telefonen. Man kan även släppa in släkt, vänner och hanteverkare via tillfälliga koder.

Passar Yale Doorman din dörr?

Låset kan monteras på dörrar där det idag sitter ett lås med skandinavisk standard, vilket gäller de flesta dörrar från 1980 och framåt. Yale Doorman är framtaget i Sverige, anpassat för vårt tuffa klimat. Knapparna är belysta och låset drivs med standardbatterier.

Godkänt

Yale Doorman är godkänt i låsklass 3 enligt SSF 3522:1 och har ett certifikat utfärdat av SBSC (Svensk Brand-och Säkerhetscertifiering AB). Detta innebär att låset är godkänt av försäkringsbolagen.