Systemutvecklare Mjukvara

Vill du använda den senaste tekniken, sträva efter innovativa lösningar och samtidigt arbeta i ett världsledande bolag?

På ASSA ABLOY Opening Solutions Scandinavia förbättrar du kunders liv genom ökad säkerhet, trygghet och bekvämlighet. Vi är mitt inne i en expansion där vi tar fram nya plattformar och där våra existerande produkter behöver klara av fler och mer komplicerade funktioner. Kom och hjälp oss växa!

Vi på Aptus Elektronik här i Mölnlycke är en del av ASSA ABLOY och söker dig som är mjukvaruutvecklare och som vill vara med på vår spännande resa. Här blir du en del av ett duktigt team som jobbar med kundnära utveckling. Vi vill att du har erfarenhet av mjukvaruutveckling innehållande alla steg inom mjukvarudesign, implementation och testning och förstår de krav som ställs för att kunna underhålla en produkt under hela dess livscykel.

Du har med din erfarenhet möjlighet att forma din roll och utveckla dig tillsammans med dina kollegor. Du har även en viktig roll internt i att driva vår processutveckling och finna nya tekniska lösningar för existerande produkter. Vår arbetsplats genomsyras av ett stort förtroende för medarbetarna och det finns mycket frihet under ansvar.

Dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig en roll i ett team med utvecklare, testare och teknisk skribent, som jobbar enligt Lean Product Development-principer med inslag av Agila metoder. Vi har en öppen företagskultur och ger stort ansvar till teamen under utvecklingen av produkter och tjänster. Felrättningar, buggfixar samt underhåll på redan befintliga plattformar är också en del av vår vardag.

Som Systemutvecklare Mjukvara rapporterar du till ASSA ABLOY Opening Solutions Scandinavias utvecklingschef för Residential Systems på Aptus Elektronik i Mölnlycke. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Mölnlycke.

Du arbetar i huvudsak med säkerhets- och informationssystem för flerbostadsfastigheter och produkter som hör till dessa system genom hela utvecklingskedjan. Du har ett nära samarbete med övriga teammedlemmar i olika projekt.

Vi söker dig som

Har en ingenjörsutbildning inom Elektro, Data, IT eller motsvarande. Genomfört kommersiella kundprojekt, applikationer och system som mjukvarukonstruktör. Tidigare erfarenhet av agila utvecklingsmetoder och Continuous Integration. Jobbat mycket med .NET plattformen, C#, .NETCore och har kunskaper inom GitLab och Microsoft SQL.

  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
  • Har du även kunskaper inom C++ eller App utveckling (Både Apple och Android) ses detta som meriterande men är inte ett krav.
  • Gärna erfarenheter av DevOps.

Önskvärda egenskaper

Vi tror att du som person är positiv, drivande och strävar efter att utvecklas. För att trivas hos oss bör du vara pragmatisk, öppen och tycka om att samarbeta med andra människor för att nå bästa resultat.

Kontakt och ansökan

Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast den 29 november 2019.

Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev.

Har du frågor om tjänsten, kontakta Johan Weidolf Nyström på mobil 0708-147300, johan.weidolf@assaabloy.com .

Följ med Aptus på resan mot ett nyckelfritt samhälle!

Vi på Aptus Elektronik har sedan starten 1992 har vi jobbat stenhårt för att förenkla nyckelhantering för fastighetsägare runt om i Norden. Idag är vi en av de ledande leverantörerna av passage-, boknings- och porttelefonisystem för flerbostadshus. Det är vi givetvis glada för, men vår resa mot ett nyckelfritt samhälle har bara börjat.


Vi arbetar med våra produkter från ax till limpa och har vår elektronikutveckling och produktion i samma byggnad. Vi tror starkt på att med rätt människor ombord kan vi tillsammans skapa nya och innovativa lösningar för framtiden. Framåt, Trygga och Hjälpsamma är de värdeord vi alla arbetar efter.

Vi har vårt huvudkontor i Mölnlycke och är idag totalt c:a 70 st anställda. Aptus är ett fristående bolag inom ASSA ABLOY-koncernen. Vill du veta mer om Aptus och våra produkter kan du läsa på www.aptus.se.

Vill du vara med och öppna dörrarna till framtiden?

Läs mer om verksamheten på https://www.aptus.se/sv/site/aptusse/ och www.assaabloyopeningsolutions.se

Yrkesnivå: Medarbetare

Anställningstyp: Heltid

Befattning: FormgivningTillverkningTeknik

Branscher: LogiIndustriell automatiseringSäkerhet och utredning