Kreativ utvecklare

Mölnlycke

Vi på Aptus Elektronik vill förändra användandet av nycklar och ta det traditionella in i den digitala världen. Idag utvecklar vi och förvaltar system som förenklar och effektiviserar nyckelhanteringen för fastighetsägare runt om i Norden. I framtida lösningar ska den boende själv kunna administrera access till sin egen lägenhet och släppa in hantverkaren eller leveranser på distans. Detta kallar vi enkelhet och innovation, det skapar värde men är också utmanande. Därför letar vi nu efter ytterligare en senior utvecklare som vill vara med i vårt team och fortsätta vår resa.

Din vardag

Du kommer jobba tillsammans med ett team där utvecklare, testare och teknisk skribent jobbar nära varandra enligt Lean Product Development-principer och agila metoder. Vi tror på en öppen företagskultur och vi ger våra anställda ett stort ansvar för utvecklingen av våra produkter. Systemet du kommer vidareutveckla och förvalta är vår plattform för accesslösningar. Idag är vi en av de ledande leverantörerna av passage-, boknings- och porttelefonisystem för flerbostadshus. Våra lösningar är byggda i C#.NET och frontas med HTML, CSS och JavaScript, är webbaserade samt byggda på webservices.

För oss är det viktigt att du som anställd hos oss trivs! Du ska känna dig som en del av en helhet och kunna bidra med det som just du är bäst på. Det tror vi skapar trivsel och kreativitet.

Erfarenhet och krav

Vi tror att du som person är positiv, drivande och strävar efter att utvecklas. För att trivas hos oss bör du vara pragmatisk, öppen och tycka om att samarbeta med andra människor för att nå bästa resultat och se hantverket i bra kod.

Vi ser att du har mer än 5 års erfarenhet av C#.NET-utveckling och gärna att du har erfarenhet genom hela stacken, från databas till JavaScript. Denna gång är det en senior utvecklare vi letar efter men är också intresserade av att få in ytterligare en junior. Har du egna projekt att visa upp och är stolt över är vi också intresserade av att ta del av dessa.

Intervjuer kommer hållas löpande.

Kontakta Mathias Gyllander, Wise IT,  för mer information via mathias.gyllander@wiseit.se eller 0735-216588.

 

Sök tjänsten här