Systemutvecklare till Aptus i Göteborg

Aptus Elektronik AB utvecklar, producerar och säljer säkerhets- och informationssystem för flerbostadsfastigheter. Sedan starten 1992 har vi jobbat fokuserat med att förenkla nyckelhantering för fastighetsägare runt om i Norden och idag är vi en ledande leverantör av passage-, boknings- och porttelefonisystem för flerbostadshus. Det är vi givetvis glada för, men vår resa mot ett nyckelfritt samhälle har bara börjat.

Vi behöver nu förstärka vår utvecklingsavdelning i Mölnlycke och söker därför en systemutvecklare.


Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att vidareutveckla och underhålla befintliga produkter och tjänster för att tillgodose och överträffa våra kunders förväntningar och behov.

Vem är du?
Vi tror att du som person är positiv, drivande och strävar efter att utvecklas. För att trivas hos oss bör du vara pragmatisk, öppen och tycka om att samarbeta med andra människor för att nå bästa resultat.
Vi erbjuder dig en roll i ett team med utvecklare, testare och teknisk skribent, som jobbar enligt Lean Product Development-principer med inslag av Agila metoder. Vi har en öppen företagskultur och ger stort ansvar till teamen under utvecklingen av produkter och tjänster. Felrättningar, buggfixar samt underhåll på redan befintliga plattformar är också en del av vår vardag.

  • Som mjukvarudesigner vill vi att du har erfarenhet av C#/.NET-plattformen. Vi jobbar även med web services och ser gärna att du har en förståelse för javascript, html och WCF.
  • Har du även kunskaper inom C++ ser vi det som meriterande.
  • Flytande engelska i tal och skrift är ett krav medan svenska behövs för konversation med medarbetarna.


Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

I den här rekryteringen samarbetar Aptus med Dfind IT. Vill du veta mer om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Kristina Larsson Djokovic, kristina.larsson@dfind.se, 0705-706679.

Läs mer om Aptus här.

Ansök här!