Aptus hjälper fastighetsägare till en effektiv förvaltning

Passagesystem, bokningssystem och porttelefon för fastigheter

Vår fokus är att hjälpa flerbostadsfastighetsägare att skapa trevliga, trygga fastigheter. Det gör vi genom att erbjuda säkerhetslösningar i hela fastigheten. Från port till nock. Det är vi stolta över.

Aptus säkerhetssystem är unikt anpassat för flerbostadsfastigheter, men passar även utmärkt för att säkra och effektivisera fastighetsförvaltning av kommersiella fastigheter och lokaler samt teknikrum. Oavsett vilket lösning du är intresserad av kan du vara säker på att Aptus alltid levererar kvalitet och engagemang.

Fastighetens port och entré

Våra porttelefoner är fastighetens alldeles egna portvakter som håller ett öga på porten, samtidigt som de hjälper besökare att hitta rätt. Porttelefonlösningarna innehåller dessutom läsare vilket minskar vandalism och trollar bort nyckelhanteringsproblem.

Allmänna dörrar låses upp utan nyckel

I den bästa av världar behöver du inga mekaniska nycklar. Med vårt passagesystem får du koll på nyckelhanteringen.  Du vet när och var hantverkare, brevbärare och boende har tillträde.

Bokning av allmänna utrymmen

Tvättstugebokning skapar en trygg och rättvis miljö i fastigheten. Det blir jämnt slitage på maskinparken, mindre spring i fastigheterna och färre personer som glömmer luddet i torktumlaren. På samma sätt kan du givetvis boka andra gemensamma lokaler.

Lägenhetsdörrens lås

Vi levererar inte bara säkerhet i allmänna utrymmen. Det är självklart att vi även månar om hyresgästen när hon eller han inte är hemma. Det gör vi genom att erbjuda elektroniska lås på lägenheten. Du kan till och med erbjuda lägenhetsinnehavare en smartphoneapp, i vilken man kan följa låsets status.

Boendekommunikation

Rätt information till rätt person vid rätt tillfälle är viktigt. Slipp att lappa, byta namn i register och på dörrar. Med våra kommunikationssystem kan förvaltaren lugnt sitta kvar vid datorn och sprida information.