Nå ut med information till många med digital kommunikationsstavla

I offentliga fastigheter där många människor vistas eller samsas om samma utrymmen ger Aptus digitala kommunikationstavla en smidig kommunikationslösning.

Med Aptus digitala informations- och kommunikationstavla når du enkelt ut till alla som vistas i dina lokaler. Det kan handla om viktiga nyheter som rör fastigheten såväl som information till besökare om själva verksamheten eller hur man hittar i lokalerna.

Kommunicera mera via Agera 19

Aptus kommunikationssystem Agera 19 har ett flexibelt uppbyggt gränssnitt och presentation samt en tålig pekskärm i färg. Det är en robust och hållbar lösning som klarar många användare. Via informationstavlan kan du kommunicera med fastighetens besökare och informera om viktiga händelser på ett enkelt och lättillgängligt sätt.

Flexibelt gränssnitt

Du väljer själv hur du vill bygga upp gränssnittet. Förutom register och nyheter är det vanligt att presentera när nästa buss avgår eller väderprognos. Vill du spegla företagets hemsida är det möjligt. Skärmarna hanteras centralt och du bestämmer när och på vilken skärm information ska exponeras, vilket är praktiskt om du flera skärmar i ditt fastighetsbestånd.

Miljövänligt och ekonomiskt

Agera 19 ger dig inte bara möjlighet att sprida information. Kommunikationstavlan har även en beröringsfri läsare för att da del av individuell information samt en inbyggd rörelsedetektor så att skärmen bara lyser när den används. Miljövänligt och kostnadseffektivt på en och samma gång.