Smidig inpassering till garaget i offentliga fastigheter

Det ska vara enkelt att parkera bilen vid arbetsplatsen. Aptus har smidiga läsare för alla typer av passagekontroll som underlättar parkeringen och skapar trygghet.

Med Aptus läsare kan bilföraren lugnt sitta kvar i bilen medan porten till garaget öppnas. Och fastighetsägaren kan vara säker på att bara behöriga har möjlighet att ta sig in.

Radionyckel öppnar porten

Aptus radioläsare läser radionyckel upp till 40 meter. Det gör att du kan luta dig tillbaka i bilen medan porten till garaget öppnas åt dig. Radioläsaren är inte riktningskänslig och kan monteras på en central plats inomhus för att på så sätt uppnå en stor läsradie.

Garageöppning kan kopplas till andra delar i passagesystemet

En kamera kan placeras för kontroll visuellt. Och med en porttelefon kan besökare ringa på och anmäla sin ankomst direkt vid entré i garaget, och ställa frågor om anvisade parkeringsplatser, innan garageporten öppnas.

Tre funktioner i en nyckel

Radionyckel med EM, Mifare och radio i samma nyckel betyder att du öppnar garage- eller leveransport med samma nyckel som du använder när du passerar genom företagets entré, lagerlokal, kontor eller andra dörrar.