Bokningssystem skapar trygghet i fastigheten

Med Aptus bokningssystem kan de som jobbar i fastigheten och de som bokar en lokal vara säkra på att bara de som bokat har tillgång till lokalen. Det ger en trygg arbetsplats och nöjda användare.

Aptus erbjuder smidiga lösningar för att boka gemensamma utrymmen som exempelvis gymnastikhallar, festlokaler och gym. Med våra bokningssystem kan bara den som bokat lokalen få tillträde till den. På så sätt kan du vara säker på att ingen annan tar sig in på din tid.

Slitstarka bokningstavlor

Bokningstavlorna installeras på en extern webbserver, men bokningen upplevs som om den ligger på er webbsida. Aptus bokningstavla Boka 1306 har bland annat en robust design som skyddar mot skadegörelse och ger möjlighet att begränsa antalet bokningar per månad eller vecka för att förhindra missbruk.

Enklare nyckelhantering

Eftersom Bokningstavlorna är utrustade med läsare för beröringsfria nycklar behöver du heller inte oroa dig för att tappa bort en nyckel. Du spärrar bara nyckeln och beställer en ny med några knapptryckningar. Aptus erbjuder även bokning via dator och smartphone för ytterligare flexibilitet.