Enklare passage vid allmänna dörrar i offentliga fastigheter

I offentliga fastigheter som skolor, idrottshallar och sjukhus är det viktigt att kunna fokusera på själva verksamheten, inte på skadegörelse eller nyckeladministration.

Med Aptus beröringsfria passagesystem som kan styras centralt förenklar du inpasseringen för behöriga samtidigt som du skyddar lokalerna från objudna gäster.

Anpassa passagesystemet efter verksamhetens behov

I Aptussystemet finns beröringsfria nycklar och nyckelbrickor till våra passagesystem. Dessa kan programmeras efter behov så att de bara ger tillträde till en lokal eller delar av en lokal under vissa tider. På så sätt kan innebandylaget ha tillgång till hallen mellan kl. 17–19 på måndagar och servicepersonalen mellan 07-09 dagen därpå. Det minskar risken för obehörigt tillträde, stölder och skadegörelse.

Säker nyckelhantering och smidig larmning

Passagesystemen är dessutom säkrare och tåligare än magnetkortsläsare. Du spärrar enkelt en borttappad nyckel och beställer en ny med några knapptryckningar. Det är även möjligt att hantera på och avlarmning via passagesystemet. Exempelvis så kan byggnaden larmas när sista person lämnar byggnaden och lägger sin nyckel på läsaren utanför dörren.