Porttelefon och portregister vid fastighetens entré

I kommersiella fastigheter som exempelvis kontor hjälper en porttelefon och ett portregister till att hålla koll på porten samtidigt besökare får lättare att hitta rätt.

Porttelefoner och portregister är en trygg lösning som ger koll på vilka som tar sig in i fastigheten. Aptus har användarvänliga och hållbara porttelefoner som ökar tryggheten på arbetsplatsen och smälter in snyggt i fastigheten.

Flera verksamheter i samma system

Som fastighetsägare blir det enkelt med ett system för alla verksamheter i fastigheten. Du slipper att ha flera porttelefoner, från olika leverantörer. Alla kan kopplas ihop till Aptus system och samsas i samma display. Uppringningen sker via det analoga telefonnätet, IP-telefoni eller via separat anslutning.

Addera flera säkerhetskomponenter

Våra portelefonsystem kan givetvis byggas ut och kopplas ihop med andra system. Vi har digitala kommunikationslösningar och passagesystem som kan koppla ihop fastighetens alla behov och delar, som energimätning och larm. Vid själva entrén kan porttelefonen kopplas till kamera för ökad kontroll.