Kommunicera mera i dina fastigheter

Aptus kommunikationssystem ser till att du slipper kostsamma besök i fastigheter och ser till att lägenhetsinnehavare får rätt info vid exakt det tillfällen du önskar.

Med kommunikationstavlan Agera 19 kommunicerar du träffsäkert med boende, besökare och hyresgäster. Alla får rätt information vid rätt tillfälle.

Informera mera utan att besöka fastigheten

Rätt information till rätt person vid rätt tillfälle är viktigt. Likaså är det viktigt att inte behöva åka runt och lägga lappar i brevlådor, på anslagstavlor, byta namn i register och på dörrar. Med våra kommunikationssystem kan förvaltaren lugnt sitta kvar vid datorn och sprida information till rätt trappuppgång.

Kommunicera mera direkt i systemet

För lägenhetsinnehavare är det smidigt att kunna göra en felanmälan, boka tvättstugan, ta emot individuell information och exempelvis se när nästa buss går i kommunikationssystemet. Är du fastighetsförvaltare ska det vara busenkelt att installera Aptus produkter och hantera tjänster.

Kommunikationstavlan Agera 19 har ett användarvänligt pekskärmsgränssnitt. Skärmen kan presentera allt ifrån tidtabeller och väder till funktioner som att boka tvättstugan och göra en felanmälan.