Bokningssystem skapar trevliga boendemiljöer

Genom att tvättstugan, övernattningslägenhet eller konferenslokaler kan bokas skapar du trygghet och en kostnadseffektiv förvaltning.

Det är kul att kunna erbjuda bokning av fastighetens gemensamma lokaler på flera sätt. En bokningstavla utanför tvättstugan, från datorn i lägenheten eller via din smartphone.

Trygga gemensamma lokaler

Vi har alla blivit lätt irriterade när någon inte tagit bort luddet i torktumlaren eller råkat tvätta på din tvättid. Med Aptus bokningssystem slipper du dessa problem. Det är inte bara tvättstugor som är bokningsbara. Solarier, gästlägenheter, konferenslokaler och motionsrum är bara några andra exempel. Systemet rymmer 16 bokningsobjekt och hela 48 bokningsbara pass per dygn, som kan reserveras upp till ett år i förväg.

Effektiv användning av tvättstugan

Bokningssystemet ökar tvättkapaciteten och skapar trivsel i huset. Slumpmässig tilldelning av bokningsobjekt skapar ett jämnt slitage och ökar maskinernas livslängd. Automatisk avbokning av icke utnyttjade pass är en populär funktion, likaså att först kunna boka nästa tid när det föregående passet är startat. Att frisläppa resterande tid, göra drop in-bokning eller att värma upp bastun innan bokat pass startar är andra omtyckta tjänster.