Agera som du vill.

Nästa generation Agera kommunikationstavla är här. Nya Agera 22 är elegant. Den har borstad metall och heltäckande glasfront. Skärmen har swipescroll-funktion och rörelsedetektor. Agera 22 är utrustad med ett flexibelt gränssnitt och erbjuder ett nytt enklare sätt att publicera artiklar.

När och var du vill.

Via publiceringsverktyget i Hantera Styra bestämmer du i vilka trappuppgångar och hur länge artiklar ska vara publicerade. Nytt är att du kan prioritera artiklar. Dessa artiklar visas oftare än andra artiklar. Du kan uppdatera fastigheters boenderegister, så att exempelvis nyinflyttade kan glädjas att möta rätt information vid inflyttning.


Hur du vill.

Du kan även välja att publicera dokument som artiklar (exempelvis jpeg, pdf-, och docfiler).


Allt hyresgästen vill.

Inloggad hittar hen felanmälning och bokning av allmänna utrymmen, som exempelvis bastu och tvättstuga. Hyresgästen kan hantera sin personliga information, ändra porttelefonnummer och spärra beröringsfria nycklar. Agera 22 läser beröringsfria EM- och Mifare Classicnycklar.

En bonus är att hyresgästerna kan läsa artiklar och individuella meddelanden publicerade för kommunikationstavla artiklar i appen Aptus Home och på webbportalen Aptusportal.

Ny version av Aptus mjukvaror som gör det möjligt att skapa och redigera artiklar till kommunikationstavlor direkt i Hantera Styra släpps i september.