Aptus utbildningar skapar trygghet

Det ska kännas tryggt att arbeta med Aptus produkter. Därför rekommenderar vi dig att delta på någon av våra utbildningar.

Grundkurs Multiaccess 7

På denna kurs lär du dig hur vårt passagesystem Multiaccess är uppbyggt. Efter kursen har du fått tillräckliga kunskaper om systemet för att själv kunna programmera och driftsätta en passagesystemanläggning eller passagesystemanläggning med bokning och porttelefoni. Allmän datorvana krävs.

Boka kursen här.

Grundkurs Multiaccess 8 Styra

På denna kurs lär du dig hur vårt passagesystem Multiaccess 8 Styra är uppbyggt. Efter kursen har du fått tillräckliga kunskaper om systemet för att själv kunna programmera och driftsätta en passagesystemanläggning eller passagesystemanläggning med bokning och porttelefoni. Allmän datorvana krävs.

Boka kursen här.

Användarutbildningar

En kurs för dig som vill effektivisera ditt jobb som administratör, bovärd eller förvaltare av våra system. Maila dina önskemål gällande kurs till Aptus.support@assaabloy.com så kan vi skräddarsy en kurs som passar er.